dilluns, 18 de març del 2013Classes alternatives, 12 octubre 2012

Èxit de participació en les classes alternatives del SEPC Igualada contra la Hispanitat

Avui, dia 12 d’octubre, un el SEPC Igualada ha organitzat unes classes alternatives a la festa de la Hispanitat. Sota un discurs independentista, i entenent que nosaltres no som espanyoles, no creiem que s’hagi de celebrar aquesta festa pròpia del franquisme o el colonialisme dels segles XVI, XVII i XVIII. Per això, el SEPC Igualada, com a organització estudiantil de l’Esquerra Independentista, hem decidit traslladar aquesta problemàtica a les aules al carrer.
Al voltant d’una pissarra, taules i cadires, i sota una estelada roja, una bandera lila i una bandera roja, s’han impartit classes de llengua i literatura catalana, història, filosofia i un taller de teatre de l’oprimit a la plaça de l’Ajuntament. 
Al llarg de totes les classes s’ha mantingut una assistència d’entre vint i trenta persones.

La pròpia militància del SEPC ha quedat sorpresa de l’èxit de participació en l’acte, i des d’aquí volem donar les gràcies a totes les assistents, i a la Mercè i al Ramon, professores de l’Institut Joan Mercader, així com a l’Albert i a la Xantal, companys de militància de l’Esquerra Independentista.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada